Kérdésed van? Hívj bátran! +36304154182

Bemutatkozás

Gerencsérné Fazekas Márti, vegán életmód tanácsadó, egészség inspirátor vagyok, szenvedélyem az egészséges, fenntartható életmód népszerűsítése és támogatása.

Az egészség már kisiskolás koromban foglalkoztatott, így az egészségügyi pálya hívott. Kamaszként még a testi egészség volt fókuszban, majd a felnőtté válás útján rájöttem, hogy a testi egészség a lelki egészséggel párban jár. A fiam születése és vele született kihívás indított el az alternatív gyógymódok felé.

Megtanultam a reflexológiát, hogy támogassam a fiam egészségét, majd jött egy újabb kihívás és az egészséges táplálkozás is reflektorfénybe került. Majd jöttek az életembe az én egészséggel kapcsolatos kihívásaim, magas vérnyomás, étel érzékenység, édesség iránti vágy, túlsúly, és az életem a vegánság felé indult el.

Meg kell mondjam, hogy nagyot fordult velem a világ, amikor megismerkedtem az ősi indiai életmód tudománnyal. A találkozást tanulás követte, így váltam okleveles vegán életmód tanácsadóvá.

Az ayurvedában találtam meg azt a módszert, ami segített megérteni a testem működését, helyre állítani a kibillent egyensúlyomat. A holisztikus szemlélet nem csak a táplálkozással, hanem az életünk élésének módjával is foglalkozik testi, lelki és szellemi szinten egyaránt.

A módszer hatására rendeződtek az egészségügyi kihívásaim. Sokkal energikusabb, kiegyensúlyozottabb és összességében boldogabb vagyok, mint egy évtizeddel ez előtt. Megélem, hogy a helyemen vagyok és ez inspirált arra, hogy ezt az élményt másoknak is átadjam.

Azáltal, hogy megosztom veled a tapasztalataimat, tanácsokat és recepteket, segítek abban is, hogy megtaláld a számodra legideálisabb utat a hosszú, egészséges életstílus felé.

Ha szeretnéd elkezdeni ezt az utazást, ahol a te egészséged és jóléted áll a fókuszban, ne habozz megkeresni engem. Mindig itt vagyok, hogy támogassalak, inspiráljalak és segítsek abban, hogy elérd a kitűzött egészségügyi célokat az életmódváltás útján.

Így tudsz kapcsolatba lépni velem: 

Gerencsérné Fazekas Márta +36304154182

gfmarta29@gmail.com