Kérdésed van? Hívj bátran! +36304154182

Rólam mondták

Márti egy inspiráló személyiség aki nap mint nap életre kelti az emberben rejtőző nagyságot. Segítő szakemberként és vegán tanácsadóként nem csak azt mutatja meg nekünk, hogy hogyan éljünk egészségesen, hanem azt is hogy hogyan találjuk meg a testünk és lelkünk harmóniáját. 
Márti a tapasztalat és a hitelesség mixtúrája, aki többet ad nekünk egy egyszerű receptnél!
Ő az aki megmutatja, hogy az életmódváltozás nem csupán étkezési szokások megváltoztatását jelenti hanem egy mélyebb belső utazást is önmagunk felé. 
Szeretettel: 
Rása Mariann
coach, tréner

„A hosszú éveken át tartó stressz miatt sajnos számos egészségügyi problémával kellett megküzdenem. Számomra a gyógyulást a teljes életmódváltás hozta meg. Ez nem csupán a munka-magánélet helyreállítását jelentette, hanem az étkezéssel, ételekkel való kapcsolatom teljes átalakítását is. Márti személyében egy olyan útitársra találtam, aki nem csak szakmailag tudott tanácsokat adni, hanem saját élményei alapján pontosan értette, mi és hogyan jelent nekem kihívást a diéták megtartásában, az új étkezési módok kialakításában. Megvalósíthatatlannak tűnő drasztikus tiltólisták helyett segített fokozatosan kialakítani új szokásokat, ellátott tippekkel, ötletekkel és folyamatosan motivált. A helyes étrend segítségével sikerült helyreállítani az emésztésem belső egyensúlyát, ami nemcsak fizikai de lelki gyógyulást is hozott.” – Tünde, stressz-szakértő, coach